Máte doma školáka? Odmeňte ho za vysvedčenie!

mate_doma_skolaka_odmena_vysvedcenieRodičia školopovinných detí určite uznajú, že dobré známky dieťaťa nie sú samozrejmosťou. Je za nimi množstvo driny, sĺz a odriekania. Často nielen detí, ale aj samotných rodičov! Ak sa teda práve vaša ratolesť na konci školského roka môže pochváliť vynikajúcim vysvedčením, určite si za svoju celoročnú snahu zaslúži odmenu. Aký darček vybrať dieťaťu za vysvedčenie?

Pre najmenších originálne hračky

Deti na prvom stupni základnej školy, a najmä prváčikovia, sa ešte radi hrajú. Určite ich najviac potešia rôzne originálne hračky. Ak si myslíte, že hračiek má vaše dieťa viac než dosť, skúste siahnuť po niečom, čo zároveň precvičí zručnosti dieťaťa. Obľúbené sú napríklad rôzne drevené hračky, ako hlavolamy, či hračky na precvičenie zručnosti. Malý školák sa nielen zabaví, ale aj čosi naučí.

Deti milujú pohyb!

hojdacia_doskaA preto sú bicykle, kolobežky, kolieskové korčule, či skateboardy niečo, čo ich určite poteší. Najmä menšie deti sa však často, práve počas letných prázdnin, pri týchto aktivitách nevyhnú úrazu. Bojíte sa, že ani vaša ratolesť zatiaľ nie je dostatočne šikovná na podobné aktivity? Potom je tu pre vás skvelá alternatíva – hojdacia doska.

O čo ide? Hojdacia doska je vynikajúci spôsob, ako sa dieťa naučí udržať stabilitu a vďaka nej získa aj obratnosť, ktorú neskôr využije na kolieskových korčuliach, či skateboarde. Doska sa využíva v interiéri, preto budete mať svoje dieťa pri nácviku stability pod kontrolou. A ak sa dieťa po čase unaví, hojdacia doska poslúži ako pohodlná interiérová hojdačka alebo ležadlo. Perfektný darček pre všetky deti, ktoré sú neustále v pohybe!


Hojdaciu dosku nájdete v našom eshope. Kúpiť »


Poteší aj zážitok

Najmä starší školáci, ktorí už na hračky ani nepomyslia, určite ocenia darček v podobe zážitku. Vezmite ich napríklad na koncert, či zápas obľúbeného športového klubu. Alebo naplánujte ako odmenu za vysvedčenie spoločný rodinný výlet.

Avšak nezabúdajte na to, že najväčšou odmenou pre malých aj veľkých školákov je vaša pochvala a uznanie. Preto svoje ratolesti motivujte nielen darčekmi, ale najmä milým slovom a povzbudením do ďalšieho učenia.

foto: pixabay.com